Znanje, radost i drugarstvo – Lolino bogatstvo

Uspešni Lolini takmičari

Prošlog vikenda održano je okružno takmičenje iz fizike u Ruskom Krsturu , u Osnovnoj i srednjoj školi sa domom učenika „Petro Kuzmajk“. Učenici naše škole postigli su izvanredan uspeh - u kategoriji 6. razreda Miloš Pešut je osvojio prvo mesto, a Uroš Gajić treće; u kategoriji 7. razreda Lazar Zubović je osvojio drugo mesto, a Vedran Bajić treće mesto. U kategoriji 8. razreda Bojan Arnaut osvojio je drugo mesto, a Igor Nikić treće. Nastavnice Anđelka Terzić, i Sanja Blalaćpripremale su učenike i njihov zajednički rad doneo je rezultate na koje smo svi ponosni.

Na opštinskom takmičenju iz geografije održanom u nedelju 11. marta 2018. godine u OŠ „ Miroslav Antić“ u Čonoplji, učenici naše škole imali su sjajne uspehe i osvojili brojne diplope. U kategoriji 7.razreda osvojeni su sledeći rezultati: 1. mesto – Petar Marković 2. mesto - Luka Ivković 2. mesto - Igor Medić 3. mesto – Marko Cvetković . Učenike je pripremao nastavnik Miroslav Mudrinić. U kategoriji 8. razreda imali smo isto odlične rezultate: 1. mesto – Anđela Ilić

3. mesto – Ana Ivanović 3. mesto – Bojan Franko. NJih je pripremala nastavnica dr Tatjana Stojanović. Izuzetno smo ponosni na sve naše uspešne učenike i njihove nastavnike.