Успешни Лолини такмичари

Прошлог викенда одржано је окружно такмичење из физике у Руском Крстуру , у Основној и средњој школи са домом ученика „Петро Кузмајк“. Ученици наше школе постигли су изванредан успех - у категорији 6. разреда Милош Пешут је освојио прво место, а Урош Гајић треће; у категорији 7. разреда Лазар Зубовић је освојио друго место, а Ведран Бајић треће место. У категорији 8. разреда Бојан Арнаут освојио је друго место, а Игор Никић треће. Наставнице Анђелка Терзић, и Сања Блалаћприпремале су ученике и њихов заједнички рад донео је резултате на које смо сви поносни.

На општинском такмичењу из географије одржаном у недељу 11. марта 2018. године у ОШ „ Мирослав Антић“ у Чонопљи, ученици наше школе имали су сјајне успехе и освојили бројне диплопе. У категорији 7.разреда освојени су следећи резултати: 1. место – Петар Марковић 2. место - Лука Ивковић 2. место - Игор Медић 3. место – Марко Цветковић . Ученике је припремао наставник Мирослав Мудринић. У категорији 8. разреда имали смо исто одличне резултате: 1. место – Анђела Илић

3. место – Ана Ивановић 3. место – Бојан Франко. Њих је припремала наставница др Татјана Стојановић. Изузетно смо поносни на све наше успешне ученике и њихове наставнике.

Специфичности школе

    Јавне набавке

    Линкови

Ukupan broj poseta:


1962-2010 ® Основна школа "Иво Лола Рибар" Сомбор
Повратак на врх